És kezdetben vala a szex… és Van egy álmunk…című könyveink

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez az oldal Önnek szól…

Vámos Péter és Vámos Kata

És kezdetben vala a szex…Pompei mozaikkép- A szerző grafikája

 A megváltó erekció

pdf. formátumban

„Az egyetlen teremtő erő a nemiség” (Kabbala, i. e. 2300).

Csak mi vagyunk olyan önteltek a végletekig, hogy azt gondoljuk szavakkal és korcs eszmékkel felül lehet írni a szexualitás teremtő erejét. Ez a könyv egy utazásra hív. Végig megyünk téren és időn, történelmi korokon és földrészeken a vallások és a szexualitás kapcsolatának áttekintésével. A tanulságot pedig majd mindenki maga levonja.

   Isten pedig megbocsájt, az a dolga!
                 


Vámos Péter és Vámos Kata

Van egy álmunk…

(121 oldal 204 db kép és grafika) pdf. formátumban

Most jutottunk el oda, hogy ráébredtünk, megérett a világ egy nagy váltásra. 20 évestől 70 éves korig, a pizza futártól az agysebészig minden korosztályt és társadalmi réteget érdekel ez a téma. Mindenki bajban van!

 

img141 A szexualitás olyan mértékben van agyonhallgatva, hogy mára már a legalapvetőbb fogalmakkal sincsen tisztában az emberek nagy többsége. Csak néhány példa: nők esetében a maszturbációs orgazmus program kialakítása, tudatos orgazmus irányításának elsajátítása, stb. Férfiak esetében erekció szabályozás képessége, ejakuláció nélküli orgazmus megélésének képessége…és sorolhatnánk!

Ezek mind alapfogalmak. Olyannyira azok, hogy a legtöbb technikát magyarázó ősi vallási szentkönyvek (Kabbala, Mahapharata, Védák könyve, stb.) nem is foglalkoznak velük. Hiszen úgy kezelik, hogy az olvasók ezekkel mind alapvetően tisztában vannak. Micsoda tudáskincs veszett itt el az évezredek során az izmusok között dúló háborúk vad csatáiban! Mindezek a fogalmak a mai ember számára ismeretlenek…

Az érintés hatalma

 Ezért írtuk meg ezt a könyvet könnyen olvashatóan, nem tudományoskodva, helyenként cinikusan és nagyon szókimondóan. Mert ez egy nagyon tiszta és őszinte világ, mindenkinek jár, aki embernek született. 

Aki ezt olvassa, mire számíthat? Sokszor fog elhűlni, meglepődni és elsősorban rengeteget nevetni. Csak egyet ne tegyen! Ne sértődjön! Nem tehet róla, hogy nem tudta, hogy nem tudta!              

 

Két Könyv egyben (pdf. jogosultsággal) Ára most 50% kedvezménnyel 2500.-Ft, melynek utalását az alábbi számlaszámra lehet megtenni:
 
Vámos Péter e.v.
OTP Bank Nyrt.
11773425-05039458-00000000
Közleménybe kérnénk beírni: EKönyv
 
Vásárlásoddal egyben elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket, melyek megtekinthetőek az alábbi linkeken:
http://azerinteshatalma.hu/wp-content/uploads/2020/03/Adatvédelmi-tájékoztató_ÖSSZ_-AZERINTESHATALMA.pdf
http://azerinteshatalma.hu/wp-content/uploads/2020/03/Általános-Szerződési-és-Felhasználási-Feltételek_Össz_Azerinteshatalma.pdf

Utalást követően jogosultságot küldünk az általad megadott emailcímre,
amin keresztül elérhető lesz a Két könyv egyben. A Jogosultság megadásának feltétele az utalás mellett a számlázási név és cím megadása.
 
Szép napokat kívánunk!
üdvözlettel, Kata és Péter