Az elmúlt évek eseményei Kata szemével…

“Csak egy kis mézet akartunk, mégis sikerült felbolygatni az egész kast. Végül rájöttünk, hogy darázsfészekbe nyúltunk.” Annyira nagy a baj, hogy szavakkal éppen csak körülírható…

Az évek óta egyedül élő, magában egyáltalán nem bízó, párra vágyó Nők és Férfiak(!)-tól-, a többgyermekes, orgazmusmentes kapcsolatot, házasságot a társadalmi normáknak és a szomszéd Piri néninek megtartó-,  a sajnálatból együtt élő párokon át-, olykor szexuális rabszolgaként- , többször rendkívül alárendelt személyzetként-,  egészen az extremitásig elfajulva-,  nagyon ritkán az egymást igazán szerető párokig-,  hihetetlenül széles a paletta.

Itt és most élünk! Vágyjuk a jót, a kellemes érzéseket, azt, hogy szeressenek, hogy kedvesek, figyelmesek legyenek velünk az emberek. Fontos, hogy biztonságban érezhessük magunkat és magabiztosak legyünk.

Mégis sokak mellett elrohan az élet. Eltelnek órák, napok, hónapok, mire észreveszed, már évek!! Sokan mondják: ” a legszebb éveid! Pedig bármelyik lehetne az…!!!

Odafigyelve másokra, egy olyan technika birtokában, mellyel ŐSERŐT mozdítasz meg, felélesztheted AZ IGAZI NAGYBETŰS NŐT ÉS NAGYBETŰS FÉRFIT! Ez fenekestül felforgatja az életedet, az már biztos..

Számomra ez a valóság! A boldogság vágya ne csak álom legyen! Tegyél érte, hogy a valóságoddá váljon…!!!

Rajtunk nem múlik….

Kata

Vélemény, hozzászólás?