Az elmúlt évek Péter szemével…

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Az elmúlt évek Péter szemével…

2014. június 20. péntek Nyitólap hírek 0

Nehéz ezt néhány mondatban összefoglalni. Az biztos, hogy mi is más emberek lettünk. Sokat láttunk és sokat hallottunk. Néha talán túl sokat is….!

Soha nem gondoltuk volna, hogy ekkora a baj!!! Bármennyire is sokszor figyelmeztet engem a Kata, hogy ne magamból, a saját neveltetésemből adódó felfogásból induljak ki, ami a szexualitást illeti. Mindig rácsodálkozom erre a sivár, mindössze talán csak az ösztönök által irányított,  szexuális kultúrának aligha nevezhető világra.

Megszokásból adódó elhidegülés! Elkerülhetetlen!

– Félrelépés! Dehogy akarunk mi hódítani!

– Nincs a helyén a szex!

Erre a rosszkedvű, kielégületlen emberek tömegei által alkotott világra, ahol a szex, a szeretkezés mind a mai napig egyáltalán nincs a saját helyén kezelve.  Én nem a szexről beszélek. Az jön zsigerből, az jön ösztönből.A szeretkezés nem! Időtlen és tér nélküli. Aztán, amikor véget ér, akkor is folytatódik a szellemben. A két lélek nem szűnik meg szeretkezni, nem szűnik meg vágyni egymást. Na így le lehet élni egymással akár 40 évet is, elhidegülés, közömbösség, meguntalak nélkül.

Szeretkezés nélkül? Csupán végigkettyintgetni? A szexet csupán az ösztönök és hormonok szintjén kezelve biztos, hogy ki fog égni a kapcsolat. Ez a dolga! Nem is lehet másképp. Nem a két fél a hibás! Csak nem is tudják, hogy nem tudják!

Két sors kovácsolásához kell a vágy tüze!

Nincs olyan hét, hogy ne hallanám ezt a kérdést! Hogy hidegülhettünk el egymástól ennyire? Mit kell ezen gondolkodni? Egy ember nem 70 kg emberhús. Ha életünk legfontosabb összetevőjét a test vágyának szintjén akarják kezelni, annak ez az ára. Erre adunk mi megoldást. Erre írta vissza egy résztvevő úr, hogy egy közepes családi ebéd áráért kaptunk egy új életet! Így is van.

Ezúton is üdvözlök mindenkit, aki megtisztelt azzal, hogy részei lehettünk az életének és mindazokat, akik ezután döntenek így.

Péter

Vélemény, hozzászólás?