Az elmúlt évek Péter szemével…

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez az oldal Önnek szól…

Az elmúlt évek Péter szemével…

2014. június 20. péntek Nyitólap hírek 0

Nehéz ezt néhány mondatban összefoglalni. Az biztos, hogy mi is más emberek lettünk. Sokat láttunk és sokat hallottunk. Néha talán túl sokat is….!

Soha nem gondoltuk volna, hogy ekkora a baj!!! Bármennyire is sokszor figyelmeztet engem a Kata, hogy ne magamból, a saját neveltetésemből adódó felfogásból induljak ki, ami a szexualitást illeti. Mindig rácsodálkozom erre a sivár, mindössze talán csak az ösztönök által irányított,  szexuális kultúrának aligha nevezhető világra.

Megszokásból adódó elhidegülés! Elkerülhetetlen!

– Félrelépés! Dehogy akarunk mi hódítani!

– Nincs a helyén a szex!

Erre a rosszkedvű, kielégületlen emberek tömegei által alkotott világra, ahol a szex, a szeretkezés mind a mai napig egyáltalán nincs a saját helyén kezelve.  Én nem a szexről beszélek. Az jön zsigerből, az jön ösztönből.A szeretkezés nem! Időtlen és tér nélküli. Aztán, amikor véget ér, akkor is folytatódik a szellemben. A két lélek nem szűnik meg szeretkezni, nem szűnik meg vágyni egymást. Na így le lehet élni egymással akár 40 évet is, elhidegülés, közömbösség, meguntalak nélkül.

Szeretkezés nélkül? Csupán végigkettyintgetni? A szexet csupán az ösztönök és hormonok szintjén kezelve biztos, hogy ki fog égni a kapcsolat. Ez a dolga! Nem is lehet másképp. Nem a két fél a hibás! Csak nem is tudják, hogy nem tudják!

Két sors kovácsolásához kell a vágy tüze!

 

Péter

Vélemény, hozzászólás?