Előadásokról…

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Néhány szó az előadásokról…
Amiről ezek az előadások szólnak, az a tűz! A vágy, ami nem a soron következő orgazmusig szól, hanem örök. A szenvedélyről, ami nem ér véget. A borzongásról, amitől egyszerre fázik és melege van. Testek és lelkek kavargó táncáról, az extázisról. Az extázisról, ami egy körforgás. Amitől nem tud eltelni. Amit folyamatosan újra és újra kíván. A leggyengédebb érintések, simítások, mozdulatok hatására olyan dolgokat tesz és élvez, amitől másnap, ha rá gondol, talán még el is pirul. Ahhoz, hogy ezt átélje, egy megváltozott tudatállapotba kell kerülnie.
Jelenkorunk szexualitása a legtöbb esetben az önzőségen alapul. Szex közben az emberek többsége saját magával foglalkozik, saját vágyai kielégítésére törekszik, saját magára figyel. Ez így egyszerűen nem működik. Ezeken az előadásokon a technikák mellett a legfontosabb alaptételt is el lehet sajátítani: egymás szolgálatát. Ettől lesz egyedi a szex és ami még fontosabb, maga a párkapcsolat is. Így lehet egymás istenévé, istennőjévé válni. Ebből lesz egy kerek egész.

Ennek az előadássorozatnak nem az a célja, hogy alábecsüljük, pláne nem lenézzük bárki eddig is bevált, működő szexuális teljesítőképességét. Senki magánéleti, szexuális, hitbéli meggyőződését nem akarjuk befolyásolni. Amit ez az együtt töltött pár óra nyújt, az egy új út a harmonikus párkapcsolathoz, ami a szexualitáson keresztül vezet.
Ezt a gyakorlatot, ha jól csinálják, olyan energiák szabadulnak fel és kezdenek valami hihetetlen őserővel áramolni, hogy a vágy érzését már annak gondolatára is képes leszel megtapasztalni. Aki pedig vágyat érez párja iránt, az maga Isten ajándéka. Kedves, figyelmes, kiegyensúlyozott és ez látszik is rajta. Innentől kezdve minden egyszerűbb és simább lesz.
És hogy kiknek ajánljuk? Mindenkinek aki embernek született.

Adj egy esélyt magadnak és párodnak!: ”Lehet boldogan is élni!”

Néhány fontos gyakorlati tudnivaló:
Az előadássorozaton nem lesz semmi provokáló cselekmény, de a téma jellege miatt csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek! Ez egy speciális módszer, ami a Tao szellemiségén alapszik. A bemutatás bábu segítségével történik. Mi előadók mindent elmagyarázunk, majd mindenkinek otthon kell gyakorolnia.
Ha jól figyelsz és csak a felét elsajátítod annak a szellemiségnek és gyakorlatnak, ami az előadáson elhangzik, olyan hatalom kerül a birtokodba, amiről nem is tudtad, hogy létezik.

Szeretettel várunk, hogy valóban egy sokkal, de sokkal szebb világban élhessünk!