Bemutatkozás

„Több mint 4 év! Több mint 200 előadás!! Több ezer hallgató! Heti 6000 honlap látogató! Na, most érdemes lefelé görgetni és belekukkantani a videó ajánlóinkba! Minél előbb ÜDVÖZÜL – hessünk mindenkit ebben a tiszta, nyílt és őszinte világban… Megismerhet egy olyan, masszázstechnikákon alapuló, ősi szexuális kultúrát, amiből minden érett embernek érettségiznie kellene. Egy sokkal, de sokkal szebb világban élhetnénk…”

Vámos Péter
Az Érintés Hatalma – Szexuális masszázs c. könyv szerzője

Másolat közös kép

 

A bemutatkozások tapasztalatunk szerint akkor a legvalósabbak, ha nem saját magáról írja az ember. Így mi úgy döntöttünk, hogy egymásról írunk bemutatást.

Kata

Ő az igazi oroszlán. Akik egy kicsit otthon vannak az ezoterikában, azoknak ez sokat mond. Hihetetlenül energikus, céltudatos, magabiztos és célratörő. Nem igazán fogadja el a lehetetlen fogalmát, de igaz, hogy ezt magára is érvényesnek tartja. Sokat elmond róla, ha úgy fogalmazok, hogy ő akár egy pici kunyhóból is igazi, meleg otthont tud teremteni. Igazi nagybetűs NŐ! Ha kell gyengéd, ha kell figyelmes, ha kell szenvedélyes és gondoskodó. A mi szempontunkból mégis a kitűnő előadói képességei fontosak. Tud úgy fogalmazni, hogy minden szónak jelentősége legyen. Ritka, megbecsülendő tulajdonság ez. Senkit nem ismerek, aki jobban, pontosabban át tudná adni ennek az alapvetően kényes témának a lényegét, mint ő. Örülök, hogy részei vagyunk egymás életének.

Péter

Én még ennyire a megfelelő időben cinikus emberrel, ugyanakkor sármos pasival még nem találkoztam… Ezért, amikor ő ilyen minősítést megenged magától, akkor azt bizony értékelni kell! Férfiként rendkívül figyelmes és körültekintő a végletekig, amitől minden nő kivétel nélkül odáig van… Annyi biztos, hogy nem kis hatalom tulajdonosa…és ezt tudja is. Ami dicséretes, hogy ezt szívesen megosztja másokkal is! Mondják, hogy az-az igazi Nő, aki jó anya, jó társ és szenvedélyes, buja szerető is egyben. Péter ugyanez férfiben, az élet férfiaknak szánt minden szerepében otthon van.

spacer

 

main1Néhány szó az előadásokról…
Amiről ezek az előadások szólnak, az a tűz! A vágy, ami nem a soron következő orgazmusig szól, hanem örök. A szenvedélyről, ami nem ér véget. A borzongásról, amitől egyszerre fázik és melege van. Testek és lelkek kavargó táncáról, az extázisról. Az extázisról, ami egy körforgás. Amitől nem tud eltelni. Amit folyamatosan újra és újra kíván. A leggyengédebb érintések, simítások, mozdulatok hatására olyan dolgokat tesz és élvez, amitől másnap, ha rá gondol, talán még el is pirul. Ahhoz, hogy ezt átélje, egy megváltozott tudatállapotba kell kerülnie.
Jelenkorunk szexualitása a legtöbb esetben az önzőségen alapul. Szex közben az emberek többsége saját magával foglalkozik, saját vágyai kielégítésére törekszik, saját magára figyel. Ez így egyszerűen nem működik. Ezeken az előadásokon a technikák mellett a legfontosabb alaptételt is el lehet sajátítani: egymás szolgálatát. Ettől lesz egyedi a szex és ami még fontosabb, maga a párkapcsolat is. Így lehet egymás istenévé, istennőjévé válni. Ebből lesz egy kerek egész.

Ennek az előadássorozatnak nem az a célja, hogy alábecsüljük, pláne nem lenézzük bárki eddig is bevált, működő szexuális teljesítőképességét. Senki magánéleti, szexuális, hitbéli meggyőződését nem akarjuk befolyásolni. Amit ez az együtt töltött pár óra nyújt, az egy új út a harmonikus párkapcsolathoz, ami a szexualitáson keresztül vezet.
Ezt a gyakorlatot, ha jól csinálják, olyan energiák szabadulnak fel és kezdenek valami hihetetlen őserővel áramolni, hogy a vágy érzését már annak gondolatára is képes leszel megtapasztalni. Aki pedig vágyat érez párja iránt, az maga Isten ajándéka. Kedves, figyelmes, kiegyensúlyozott és ez látszik is rajta. Innentől kezdve minden egyszerűbb és simább lesz.
És hogy kiknek ajánljuk? Mindenkinek aki embernek született.main2

Adj egy esélyt magadnak és párodnak!: ”Lehet boldogan is élni!”

Néhány fontos gyakorlati tudnivaló:
Az előadássorozaton nem lesz semmi provokáló cselekmény, de a téma jellege miatt csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek! Ez egy speciális módszer, ami a Tao szellemiségén alapszik. A bemutatás bábu segítségével történik. Mi előadók mindent elmagyarázunk, majd mindenkinek otthon kell gyakorolnia.
Ha jól figyelsz és csak a felét elsajátítod annak a szellemiségnek és gyakorlatnak, ami az előadáson elhangzik, olyan hatalom kerül a birtokodba, amiről nem is tudtad, hogy létezik.

Szeretettel várunk, hogy valóban egy sokkal, de sokkal szebb világban élhessünk!