Család-Hálószoba-Szex-Biztonság

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez az oldal Önnek szól…

Szex-biztonságérzés. Tekintsük csak meg a gyermekek részéről…

Milyen is egy kielégületlen férfi? Milyen is egy kielégületlen nő? Hisztis! Ez az egy jelző illik rá a legjobban. Milyen üzenetet hordoz magában egy hisztis ember viselkedése a környezete, de különösen a gyermekei számára? Bizonytalanságot! Minden kapcsolat rákfenéje. A gyermek-szülő kapcsolatot ugyanúgy tökéletesen tönkreteszi, mint bármely párkapcsolatot.
A gyermeknek biztonság kell. Kiegyensúlyozott, magabiztos szülőpár, ahol megvan a maga szerepe az édesanyának és az édesapának is. Mindkettő rézéről azonban a legfontosabb, hogy a biztonság érzése ne csökkenjen soha. Kielégületlenül, pontosabban anélkül, hogy rendben lenne a szexualitásunk, ez nem fog sikerülni.

A vágyakozás párunk teste-lelke után olyan belső energiákat mozgat meg, amelyek hatására minden, de minden külső tényezőtől függetlenül türelmesek leszünk és nem csak párunk iránt. Környezetünk minden szereplője érzi ezt, még a kutyánk is. Függetlenül pillanatnyi anyagi nehézségektől, függetlenül minden más nyomasztó tehertől, amely megmérgezi a mindennapjainkat. Ha egy szülőpár, egy anyuka és egy apuka vágyik egymásra, kívánják egymást, ott vibrál a levegő. Egy mosolyban, egy simításban, egy elkapott pillantásban annyi energia, annyi szeretet, annyi tisztelet, annyi vágy tud felhalmozódni, hogy ebből egy tucat gyermek is fel tud töltődni. Biztonságban érzi magát, tudja, hogy jó helyre született. Az a két ember, aki arra hivatott, hogy őt elindítsa, egymásért él. Ebből az energiából neki is jut bőven. Alapvető hiba, amit nagyon sok pár elkövet: megszületik a gyermek és ettől kezdve mindketten a gyermekért akarnak élni. Nagyon nagy hiba! Pontosan az alapokat rombolják le ekkor. A gyermek nem kéri ezt. Ő biztonságot, meleg családi fészket akar. Békét, szeretetet, meleget, biztonságot. Nem két őt szolgáló bizonytalan, egymástól eltávolodott felnőttet. Neki az útmutatás a legfontosabb.

Utat mutatni, alapvető értékeket megismertetni, támpontokat kijelölni, tehát nevelni csak magabiztos, a világban helyüket megtalált emberek tudnak. Azok, akik szeretnek és szeretve érzik magukat. Bizony a hálószobában is. Igen! Azok a férfiak a jó családapák, akiket a feleségük sűrűn vár haza teljesen áttetsző selyemköntösben, vagy a habfürdőben ülve. Igen azok a legjobb családanyák, akik egy-egy szeretkezés során “a ki tudja hányadik eget rengető orgazmus után” már könyörögnek a párunknak, hogy többet nem, mert nem bírják. Ők mindannyian férfiak és nők is boldogok!
Függetlenül anyagi vagy társadalmi helyzetüktől, egyszerűen csak boldogok. Ha még egyszer azt hallják valakitől, hogy “nem a szex a legfontosabb”, hát nevessék ki. Szegény nem tudja mit beszél. A kielégítő, vágyat hozó szexualitás, igen vágyat hozó szexualitás maga a megoldás.

Vélemény, hozzászólás?