F. E. K. O. Programunk!

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Fizikális és Energetikai Komplex Optimalizációs Programunk!

Rendben van a tested? Rendben van az energetikai rendszered?
Nézzük meg! És, ha nem így van, tegyük a helyére…

Minden Alapelőadáskor sorok állnak az ingyenes Fizikai és Energetikai Állapotfelmérésre!

Éveken át, szóban- írásban segítettünk mindazoknak, akik hozzánk fordultak méregtelenítési, regenerációs programért. Közel négy év után végre újraindíthattuk Fizikai-Energetikai Komplex Optimalizációs Programunkat.
A fizikai és energetikai egyensúly felborulásának leggyakoribb tünetei: testsúlygondok, a mozgástartományok beszűkülése, általános gyengeség, fáradságérzet, libidóproblémák, fásultság, és gyenge kisugárzás érzete a legtöbb esetben programunkkal nagyon gyorsan megszüntethető.
Terápiánk lényege, hogy ötvözi a keleti és nyugati tudást. Persze, aki volt előadásunkon, az ezt pontosan érti is. Számtalanszor elmondtuk minden előadáson:
„Ha végre a Kelet a Nyugattal kezet fogna, az egy nagy-nagy megváltás lenne!”
Ősi energiakorrigációs és fizikai testmasszázs technikák és a megváltó talpmasszázs technika ötvözve a különböző kultúrák böjt, ivó, fűszer és fürdőkúra receptjeivel, minden esetben egy teljes méregtelenítő programmal kezdve. Mindenki személyre szabott programot kap. Nincs két egyforma ember, nincs két azonos probléma, ennek megfelelően két egyforma megoldás sincs… Nem kell hetente hozzánk járni, ennél sokkal fontosabb a mindenkori eredmény. Ez szinte minden esetben havi egy alkalom!
Mindig is együtt dolgoztunk a legjobb extraszensz gyógyítókkal, ajurvédákkal, és persze számos orvossal is. Mindenkinek megvan a helye a rendszerben, és csak a megoldás a lényeg!
Mivel a saját kezeléseinket mi magunk végezzük, így meg is beszélünk minden egyéb felmerülő kérdést.
Megszenveded? Nem! Ahhoz, hogy jól érezd magad testben és lélekben nem kell sem éhezni, sem méregdrága csodaleveket inni. Sőt! A teákat, fürdőkúra alapanyagokat meg is kapod, eredeti gyári csomagban ajándékba a kezelésen!

Az sem mindegy, hogy megfizethető áron. Tudod a keleti rendszer szerint az a jó terapeuta, akinél nem állnak sorban a betegek. Hiszen gyorsan rendbe szedi őket, és nem tudnak összetorlódni..!

Válaszható kezelések:

Energetikai felmérés és kiegyenlítés Kb. 40 perc-1 óra Ára: 10 000Ft

Komplex Kezelés (reflexológia, testmasszázs és energetikai bemérés, kiegyenlítés Kb. 1,5 óra Ára: 15 000Ft

Bejelentkezni és további információt kérni: Katánál a 20/476-9022-os telefonszámon lehet. Az év minden napján!
Üdvözlettel: Kata és Péter