F. E. K. O. Programunk!

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Fizikális és Energetikai Komplex Optimalizációs Programunk!

Rendben van a tested? Rendben van az energetikai rendszered?
Nézzük meg! És, ha nem így van, tegyük a helyére…

Évek óta jobb megoldás nem lévén, szóban- írásban segítettünk mindazoknak, akik hozzánk fordultak méregtelenítési, regenerációs programért. Közel négy év után végre újraindíthatjuk manuál-energetikai rehabilitációs és prevenciós programunkat. Újraindíthatjuk, mert a legkisebb gyermekünk is óvodás korba lépett. Jó lesz végre találkozni veletek úgy, hogy van idő mindenre… Beszélgetni is..!
A fizikai és energetikai egyensúly felborulásának leggyakoribb tünetei: testsúlygondok, a mozgástartományok beszűkülése, általános gyengeség, fáradságérzet, libidóproblémák, fásultság, és gyenge kisugárzás érzete a legtöbb esetben gyorsan megszüntethető. Persze egyedi módon és korrekt áron…
Terápiánk lényege, hogy ötvözi a keleti és nyugati tudást. Persze, aki volt előadásunkon, az ezt pontosan érti is. Számtalanszor elmondtuk minden előadáson:
„Ha végre a Kelet a Nyugattal kezet fogna, az egy nagy-nagy megváltás lenne!”
Ősi energiakorrigációs és fizikai testmasszázs technikák és a megváltó talpmasszázs technika ötvözve a különböző kultúrák böjt, ivó, fűszer és fürdőkúra receptjeivel. Mindenki személyre szabott programot kap. Nincs két egyforma ember, nincs két azonos probléma, ennek megfelelően két egyforma megoldás sincs… Nem kell hetente hozzánk járni, ennél sokkal fontosabb a mindenkori eredmény.
Mindig is együtt dolgoztunk a legjobb extraszensz gyógyítókkal, ajurvédákkal, és persze számos orvossal is. Mindenkinek megvan a helye a rendszerben, és csak a megoldás a lényeg!
Mivel a saját kezeléseinket mi magunk végezzük, így meg is beszélünk minden egyéb felmerülő kérdést.
Megszenveded? Nem! Ahhoz, hogy jól érezd magad testben és lélekben nem kell sem éhezni, sem méregdrága csodaleveket inni. Mi is szeretjük mindazt, amiről rég tudjuk, hogy ártalmas. Csak mi ki is takarítjuk, és közben igenis élvezzük az életet!
Alkalmanként legalább két órát szánj magadra nálunk. Ez valószínűleg havi egy-két alkalom, amíg rendbe jössz. Az sem mindegy, hogy megfizethető áron. (Tudod a keleti rendszer szerint az a jó terapeuta, akinél nem állnak sorban a betegek. Hiszen gyorsan rendbe szedi őket, és nem tudnak összetorlódni… ) Egy kezelés minimum két óra. Egy komplett reflexológia és teljes, minden porcikára kiterjedő testmasszázs kiegészítve a kimozgatásokkal. Ez azonban még a testre vonatkozó rész. Az energetikai rendszer ugyanilyen fontos. Azt pedig azért fogom kikorrigálni, mert anélkül a test regenerációjának nem sok eredménye lenne. Nincs olyan, hogy csak test és nincs olyan, hogy csak energetika. A KÉT RENDSZER MINDIG, MINDEN IDŐBEN EGYSZERRE VAN JELEN ÉS CSAKIS A KÉT RENDSZER EGYIDEJŰ KORREKCIÓJA AD TARTÓS MEGOLDÁST.

Egy kezelés így, minimum két óra. Ára: 15000Ft
Bejelentkezni és további információt kérni: Katánál a 20/476-9022-os telefonszámon lehet.
Üdvözlettel: Kata és Péter