Miért kezdtük el?

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez az oldal Önnek szól…

Saját baráti körünkből mindannyian tudjuk, hogy a szingliség természetellenes életformája milyen romboló hatással van az ebben résztvevőkre. Szingli barátainkon évről- évre több és több  rigolyát, kényszerességet, állönigazolást és abszolút kifacsart értékrendszer szerinti életvitelt diagnosztizálunk, miközben folyamatosan egy komoly párkapcsolatra vágynak. Lassan olyan elefántcsont tornyot építenek maguknak, amibe legkevésbé egy pár férhet bele.

Az ember társas lény. Egyszerűen annak teremtődött. A szingliség pedig természetellenes. Mégis mi generálja? Leginkább a divat.
Korszakok váltakozásával persze mindig jönnek – mennek életmód divatok, de ilyen lelket romboló divatirányzat csak ritkán tud hódítani. Az ebből való kitörés igénye persze hatalmas. Egymást érik a különböző hirdetési lehetőségek. Van azonban egy nagy gondunk velük, és ez az, hogy szinte mindegyik az éppen aktuális igényeket akarja kiszolgálni. Ez a piac törvénye – mondhatnánk! Csakhogy a társkeresés – pártalálás nem húspiac.
Ugyan hogyan lehet embereket  számokkal, testméretekkel, mértékegységekkel hirdetni – kínálni. Egy ember nem 70 kg emberhús!
Gondolj csak eddig volt kapcsolataidra. Ők talán mind egymás klónjai voltak?

Egy ember érzésekből, gondolatokból, érintésekből, illatokból, lélekből és még sok minden másból áll. A test szerepe fontos, de hadd kérdezzünk valamit. Ha fiatal vagy és remélhetőleg hamar megtalálod azt, akivel  le tudod élni hátralevő idődet, gondolod hogy 10-20-30 év múlva ugyanúgy fog kinézni mint ma?
Tudod mi a fontos? Az, hogy ő legyen az, aki ha bármilyen okból egy ideig távol van tőled, akkor este az Ő átizzadt pólóját szorítsd magadhoz, és úgy aludj el, mintha ott lenne veled. Az értéket keresd és ne paramétereket vagy adatokat!
Ebben tud segíteni az általunk életre hívott rendszer.

Szerzők