Találjatok vissza egymásra….!

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Előadások egy olyan jövőért, amiért érdemes élni, és érdemes megélni.

Mindenkinek, aki szereti az almát és nem reszket a kígyótól…

Mi azoknak tudjuk teljessé és gyönyörűvé tenni az életét, akik maguk is akarják a változást. Nekik valóban olyan változást tudunk hozni az életükbe, amiről nem is tudták, hogy létezik.

Akik  a következő előadásunkra eljönnek, azok előtt kinyitjuk egy új világ kapuját. Mutatunk egy új utat, mely a valódi boldogsághoz vezet. Ez az új út a szexualitás művészi szintre emelésén át vezet, és olyan harmóniát teremt, amiről nem is tudtad, hogy nem tudtad.

Ez a tao és a tantra világa. Hisszük, hogy vannak rengetegen, akik valóban párjukat keresik és ezért tenni is hajlandóak, hiszen ez létünk alapja. Ezért élünk!

Mi magunk is a tűzből születtünk. Táplálkozni is csak a tűzből tudunk.

Mit ígérhetünk? A résztvevők nagy valószínűséggel már nem egyedül szilvesztereznek. Miért? Mert a tudás, az önbizalom sugárzik! Látszik! A magabiztos, saját magukban bízó emberek vonzóak! Elfelejthetik a kérdést: „Hogyan ismerkedjünk?”.

Az előadás után ez a gyötrő gondolat már csak rossz emlék lesz. Persze, rá lehet legyinteni a szexualitás mindent formáló szerepére. Ez esetben további jó vegetációt kívánhatunk csak.

Szex=Élet Ezt nem mi mondjuk. Egyszerűen a világ működik így! Sok ezer éve tudja ezt az emberiség, csupán van néhány „izmus”, aminek az imádásához boldogtalan emberek kellenek.

Mindenkit várunk, aki itt és most akar végre boldog életet élni, úgy ahogy azt a Természet vagy Ő valójában megtervezte.

Lehet ám boldogan is élni! Nincs megtiltva!

Vélemény, hozzászólás?