Prevenció- Tao masszázs

Ha nem retteg a kígyótól, és még az almát is szereti, akkor ez a tanfolyam Önnek szól…

Napjainkban annyi szó esik a prevencióról, hogy már a fülünkön jön ki. Csupán a legkellemesebb módjáról nem hallunk egy szót sem. Persze nagyon fontosak a diéták, a bioélelmiszerek stb. Azt azonban, mindannyian tudjuk, hogy a lelki problémák előbb-utóbb biztos, hogy egy testi betegségben fognak manifesztálódni. Valószínűleg mindenkinek ismerős az az ízléstelen megjegyzés, hogy “na, ennek is húsz centis problémája van”. Cinikus, sarkos, ízléstelen, de igaz. A testi kielégületlenség és a sorozatos szexuális kudarcélmény mindenkin meglátszik. Hölgyeken, férfiakon egyaránt. Rányomja a bélyegét a mindennapokra, a bennünket körülvevő többi emberrel való viszonyunkra. A legnagyobb dráma az, hogy ehhez nem kell valakinek szingliként élnie. Szingliként, alkalmi partnerkapcsolatokkal, színesített életmód mellett még sokszor jobb mentális egészségi állapotban vannak az emberek, mint a végletesen elrontott párkapcsolatokban.
Nincs olyan félresikerült párkapcsolat, ahol a szex rendben van. Olyan párkapcsolat viszont számtalan van, ami megszokásból, a változástól való félelemtől vezérelve van fent tartva, de a szex olyan rossz, hogy inkább már nincs is.

Hová vezet ez? Nézzük csak meg a betegség és halálozási statisztikákat. Vajon hány évig tartható fenn következmények nélkül egy boldogtalan párkapcsolat?

A gyerekek miatt maradnak együtt! Aztán a gyerekek mindenszentekkor visznek egy kis virágot és gyújtanak egy mécsest. Sokra mennek vele. Ennek semmi köze nincs az anyagiakhoz. Egyszerűen csak két ember egymáshoz fűződő viszonyáról van szó. A boldogságért tenni kell. Nem jön csak úgy magától.

A tao masszázs erről szól. Megtanítja az odaadást, a tiszteletet és a szeretet egy olyan formáját, melynek gyakorlása felülír mindent. Viszont tenni kell érte. Tanulni kell és sokat gyakorolni. A prevenciónak azonban ennél kellemesebb formája mindez idáig nem ismeretes. Olcsó és kellemes. Ráadásul újra egymásra lehet találni.
Tud kínálni valaki ennél jobbat? Megnéznénk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a boldogságszérum, vagy bármelyik drog kismiska ehhez képest. Ráadásul még a hosszú élet is borítékolva van, mégpedig egészségesen. Ezzel szemben öreg drogos nem létezik. “Az a vietnami öreg úr, akitől én tanultam már akkor 80 körül járt, de úgy 60-nak nézett ki. Pedig imádta a sonkát fehér kenyérrel és friss tormával. Persze a nőket is, és őt is a nők.”

Hosszú, egészséges, tartalmas, szeretettel teli életet kívánunk és kínálunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?